Iklan Percuma Buah Zuriat

Posted on Friday, March 9th, 2012 by Man 18 Comments Comments

Assalamualaikum semua..

Memandangkan blog DuniaKami.com ni mendapat kunjungan yang sangat banyak mengenai Buah Zuriat melalui topik ini http://www.duniakami.com/buah-hawa-atau-zuriat, atas dasar ingin membantu, saya buka bahagian ini untuk untuk sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan produk Buah Zuriat secara PERCUMA.

Peringatan, cuma Buah Zuriat sahaja yang boleh anda iklankan. Selain daripada itu, saya akan padam. Sebarang persoalan, pertanyaan, permasalahan, bolehlah bertanya disini yer..

Kepada yang ingin menjual, sila sertakan Nama Penjual, Email atau No telefon untuk dihubungi di bahagian komen dibawah. Saya akan masukkan kedalam post utama nanti. Harap jangan ambil kesempatan diatas keikhlasan saya menyediakan ruang pengiklanan percuma ini. Berniaga dengan jujur, amanah serta halal, nescaya Allah akan murahkan lagi rezeki anda. InsyaAllah..

 

Penafian DuniaKami.com tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini. Sebarang transaksi antara pembeli dan penjual adalah tanggungjawab masing-masing.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

1) Puan Fatimah

salam buat semua siapa yang mencari buah zuriat or debunga
kurma sila email pada saya or sms saya ye…. my email buahzuriat@yahoo.com. my nombor 013-2737078. harga kami berpatutan…..

 

2)

 

3)

 

4)

 

5)

 

6)

 

 

18 Comments

 

CommentLuv badge

%d bloggers like this: