Willy Satay – Best in Kajang

Apr 28th, 2015 by Man in Cik Abang, Cik Akak, Dunia Kami

IMG_20150428_200216

Kalau orang sebut jer nama Kajang, mesti dalam kepala akan terlintas Satey Kajang. Sememangnya begitulah kisahnya.. Kalau dahulu, Satey Kajang Haji Samuri memang sangat popular. Tapi bagi saya, Satey Kajang Haji Samuri dah ada lawannya.. Willy Satay boleh dikatakan satay paling best di Kajang buat masa ini. Willy Satay ada beberapa cawangan antara Taman Ramal Indah (exit Kajang dari PLUS), Taman Prima Saujana serta Nilai. Apa yang membezakan Willy Satay ni ialah rasanya. Untuk Ayam dan Daging, secucuk RM0.80, satay perut dan kambing (cepat habis) pun ada. Willy Satay yang saya tunjukkan ni adalah di Taman Prima Saujana, Kajang.. satu bangunan dengan 7E serta Secret Receipe dan berdepan dengan Pasar Tani Prima Saujana.. Selamat mencuba..

IMG_20150428_193934_HDR

IMG_20150428_194309

IMG_20150428_195706

IMG_20150428_195722

# Tadi pekena Teh O Ais Laici Giant – RM6.80.. fuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

  • Abg pergi satay lanang kg jabi,setiu terengganu lg best hahaha

  • Hahaha hr isnin tutup bang,skrg sy ada kat kg,nk mkn kat kdqi xboleh,fullhouse,trpksa tapau hahaha,xde cawangan,hanya ada satu je kat kg jabi,selepas simpang ke lata belatan

    • Ok.. nnt boleh lah share location ke.. manalah tahu dipanjang umur dan ada rezeki boleh merasa satay lanang tu pulak.. 🙂

  • Abg tgk dlm fb satay lanang jabi dan abg like,ada alamat kedai dkt situ,blh direct guna google maps,tpi satay ayam dgn daging lembu je,lau abg pergi mesti abg akan terpikir-pikirkan kenapa ramai sgt pelanggan dkt kedai nie,apa yg special

 

CommentLuv badge

%d bloggers like this: