Posts Tagged ‘Norita Bt Mustapha’

8
Nov

Throwback Part 2 – Apa Itu HSG?

by Yanna in Cik Akak, Dunia Kami

Baby_Mama_Finger

Haiii semua…kita jumpe lagi. 😉

Ok nak tau pasal HSG kan?? HSG adalah singkatan untuk HysteroSalpingoGram

21/4/2014~ Pagi2 lagi kami dah gerak g KPJ Seremban. Perasaan time tu jangan citerlah kan,hanya Allah jer tau. Tapi anak punya pasal,ku gagahkan diriku ini jugaa.. Hhehehee. Iyerrr HSG nie kena buat lepas period & dalam ari ke 10-13 period. (maknanya time tu period dah keringlah).

Tujuan HSG

Nak tengok kedudukan tiub follopian isteri sama ada tersumbat atau tidak. HSG Dijalan di Unit X-ray.

Prosedur HSG Read the rest of this entry »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
%d bloggers like this: