Posts Tagged ‘johor’

29
Sep

Aidilfitri di Penghujung Syawal 1432 Hijrah

by Yanna in Cik Akak, Dunia Kami

Bertemu kita lagi. 😉 Hujung minggu yang baru lepas nie kami sempat pulang ke JB untuk mengambil Uteh kami yang tinggal di JB semenjak kami beraya di Pulau Pangkor aritu lagi. Kesian Uteh,kami beraya dia kena tinggal dengan jiran abah saya pula. Uuuhuhuu.. Yang bestnya,Uteh dah dapat kawan baru dekat JB nun. Kucing adik saya,namanya Lucy.. Eehehhee.. Mula2 si Uteh nie sombong semacam jer adik saya cerita,tapi sekarang jangan tak tahu,bebudak bulu nie dah jadi kawan baik yer.. Ala2 BFF gitu… Aahahhaaa

Dunia Kami
Read the rest of this entry »

22
Nov

Balik Johor 19/11/2010

by admin in Dunia Kami, Hot Topic

Perghhhh…. Apa kah motif gambar ni?

begitu juga dengan gambar ini?? Iklan Sos kah ini?

heheheeh.. well, pada minggu lepas, aku balik ke Johor Bahru, jadi tergerak hati nak buat BBQ dengan disponsor oleh Along, aku buatlah BBQ Chicken Wings (beli kat Giant), Ikan Kembung Bakar dengan Hot Dog Bakar. Chicken Wings diselaputi dengan Sos Barbeque perisa Hickory Smoke jenama Life. Memang sedap.. jadi korang semua bolehlah try yer.. hehehe.. nak lagi sedap, biar peram lama sikit. Gerenti lagi sedap. Lepas ni insyaAllah balik Melaka pulak.. ehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
%d bloggers like this: