Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015

Apr 26th, 2015 by Man in Dunia Kami, Novel & Buku

Salam semua..

dah lama tak update blog… alih-alih cerita pasal pesta buku lak.. Hari ni sempatlah menjenguk ke PWTC nak borong buku di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur ni.. Pukul 8 pagi dah bergerak dari Kajang, sarapan lepas tu sampai di PWTC dalam pukul 9.15 pagi.. Itu pun dah ramai orang.. Tapi alhamdulillah, parkir kereta banyak lagi.. Nak cari buku saya, dah cukup dah.. melayan Cik Akak jer lah sebenarnya.. huhuhuh..

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015_1

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015_2

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015_3

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015_4

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015_5

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015_6

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015_7

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015_8
Serba sedikit gambar dekat sana.. jadi saya sarankan pergilah awal-awal, parking memang sangat-sangat limited.. Untuk booth #KaryaSeni , pesanan dari Cik Akak, cari lah booth lain yang lebih besar.. sesak yang amat.. terlalu padat dan kecil.. jadi tak selesa dibuatnya.. masuk kejap lepas tu keluar balik.. huhuhu.. Sapa yang nak tengok aktiviti sepanjang pesta buku ni, boleh lah tengok jadual dibawah.. Ustaz Kazim Elias ada, Neelofa pun ada, Datok Dr Haron Din pun ada.. Ustaz Azhar Idrus pun ada..

PEsta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015_9

PEsta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015_10

Oklah.. selamat bersesak yer.. šŸ˜€

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments

 

CommentLuv badge

%d bloggers like this: