Penangan Nasi Orang Kahwin

Feb 23rd, 2011 by Yanna in Dunia Kami

Al-kisah nak dijadikan cerita…Last weekend kami sefamily ada 2 undangan majlis perkahwinan sepupu, baik di sebelah family arwah emak dan juga family sebelah abah. Sabtu 19hb febuari, majlis nya Di Dewan Pengaman, Pulapol,KL.. Nie lah sepupu lelaki kami sebelah arwah emak. Dan ahadnya pula Di Taman Impian Ehsan,Balakong. Sepupu perempuan kami sebelah abah pula. šŸ™‚ .. Masing-masing ikot turn pula kan.. Eeheehee… Alhamdulillah majlis dikedua-dua tempat berjalan lancar dan selamat semuanya… TAHNIAH buat pengantin baru!!! Selamat datang ke alam rumah tangga dan semoga berkekalan sampai ke syurga… Amin.. šŸ™‚

Yang tak bestnya,kami sefamily kena cirit birit pula.. šŸ™ .. Banyak sangat makan nasi orang kahwin gamaknya.. Aahahaa.. Cik Abang selamatlah dia….sebabnya dia di Bintulu kan.. Yang kesian nya kat abah dan adik lah…mereka nak balik Jay Bee dalam keadaan cirit birit.. Azab2.. Eehehee … Cik Akak pula dah lah cirit birit,demam terus dek penangan nasi orang kahwin nie.. Uhuuhuu.. Tapi sekarang alahamdullilah dah kembali normal.. šŸ˜€
Nak tengok picture-picture kedua-dua mempelai dan sekitar kedua-dua majlis?? Tunggu entri akan datang yer… šŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments

 

CommentLuv badge

%d bloggers like this: