8
Nov

Throwback Part 2 – Apa Itu HSG?

Baby_Mama_Finger

Haiii semua…kita jumpe lagi. πŸ˜‰

Ok nak tau pasal HSG kan?? HSG adalah singkatan untuk HysteroSalpingoGram

21/4/2014~ Pagi2 lagi kami dah gerak g KPJ Seremban. Perasaan time tu jangan citerlah kan,hanya Allah jer tau. Tapi anak punya pasal,ku gagahkan diriku ini jugaa.. Hhehehee. Iyerrr HSG nie kena buat lepas period & dalam ari ke 10-13 period. (maknanya time tu period dah keringlah).

Tujuan HSG

Nak tengok kedudukan tiub follopian isteri sama ada tersumbat atau tidak. HSG Dijalan di Unit X-ray.

Prosedur HSG Keep reading »

1
Nov

Throwback Part 1 – Rawatan Kesuburan

Baby_Mama_FingerAssalamualaikum & Salam Sejahtera Semua…
Fuuuuhhhhhhhhhhhhhh bersawang2 dah blog kami nie kan. Maaf sangat2 tak berapa nak aktif sekarang & InsyaAllah kami akan aktif semula lepasnie.. πŸ™‚

Tajuk entry kalinie pasal Rawatan Kesuburan. Emmmm 5 tahun lebih dah kami kahwin,tapi masih lagi belom rezeki kami di kurniakan cahaya mata. (ALLAH sebaik2 perancangan kan…REDHA) Siapa takmo anak kan?? Tipulah cakap dah kahwin takmo anak.. Keep reading »

30
Aug

Salam Merdeka 2015 – Sehati Sejiwa

Salam Merdeka Sehati Sejiwa dari duniakami.com untuk Malaysia yang ke 58 serta warganya.. Hayatilah erti pengorbanan serta kemerdekaan yang sebenar.. πŸ˜€

22
Aug

Jom ke Meletop Steamboat & GRILL

Baru-baru ini kami berkesempatan untuk merasa penangan Meletop Steamboat & Grill ni yang agak popular di Johor. Al maklumlah, balik kampung sebelah isteri, lepas tu Along bermurah hari nak belanja Steamboat katanya. Jadi Meletop Steamboat ni lah menjadi pilihan. Perjalanan lebih kurang setengah jam juga nak ke sana. Alhamdulillah sempat buat tempahan sebelum nak kesana, selepas Isyak insyaAllah sampai.

Sampai ke sana dalam pukul 9.30 malam, dah penuh orang. Yang menunggu meja kosong pun dah que panjang.. Keep reading »

28
Apr

Willy Satay – Best in Kajang

IMG_20150428_200216

Kalau orang sebut jer nama Kajang, mesti dalam kepala akan terlintas Satey Kajang. Sememangnya begitulah kisahnya.. Kalau dahulu, Satey Kajang Haji Samuri memang sangat popular. Tapi bagi saya, Satey Kajang Haji Samuri dah ada lawannya.. Willy Satay boleh dikatakan satay paling best di Kajang buat masa ini. Keep reading »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
%d bloggers like this: