Gotong royong bersih sawang…

Nov 20th, 2013 by Man in Dunia Kami

Assalamualaikum semua..

fuh.. lama benor tak masok blog ni.. dah banyak sawang-sawang, rumput dah naik tinggi, ada pokok mati lagi kat dalam blog ni. Minta maaf kepada yang menghantar soalan, tak sempat nak jawab. Sibuk tersangat-sangat sampaikan tak sempat nak update blog dan jawab soalan.

Untitledtengok kat gambar ni, setakat hari ni jer ada 358 komen pending yang tak approve lagi. Fuh.. insyaAllah saya akan approve dan jawab satu persatu. Kepada yang ada soalan tu, cuba search dulu sebabnya kebanyakan soalan yang saya tengok sebenarnya pernah ditanya dalam blog ini dan saya ada menjawabnya. Cuba search dulu yer, kalau confirm takda, barulah hantar soalan dan komen, insyaAllah saya akan jawab…

Oklah, operasi Lalang bersihkan blog bermula.. šŸ˜€

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments

 

CommentLuv badge

%d bloggers like this: